Super flexibel

Het grote voordeel van met een camper op pad te gaan is toch wel de flexibiliteit. Je bepaalt zelf hoeveel kilometers je op ee dag rijd en in welke richting. Als je een leuke plek hebt gevonden bepaal je zelf hoelang je daar verblijft. En heb je er genoeg van dan ga je op naar de volgende plek.

Het is een betaalbaar huis op wielen

Een camper huren is over het algemeen goodkoper dan wanneer je een auto en losse hotels huurt. Ook het boeken van één of twee weken All-inn is best wel prijzig. Met een camper heb je als het ware je huis bij je en kun je je trip verder zo luxe mogelijk maken.

Slapen op plekken waar jij wilt

Waar je ook naar toe gaat met een camper, jebt je eigen slaapplek bij de hand. En dat niet alleen in onze camper zit ook een toilet en zelfs een douche. En vanwege de zonnepanelen ben je ook nog eens onafhankelijk van het stroomnet. Op deze manier kun je gaan en staan waar jij wilt. Slaap op de meest bijzondere plekken, camper staanplaatsen bevinden zich vaak op prachtige plekken, met bijvoorbeeld uitzicht op zee of op een adembenemend heuvelachtig landschap.

Geen gedoe meer met koffers slepen.

Ga je een vliegreis maken dan ben je vaak beperkt in het meenemen van bagage. In een kofer van 23 kilo kun je niet altijd alles meenemen wat je wellicht blijkt nodig te hebben op de vaste plak waar je verblijft. Als je met een camper gaat, heb je wellicht niet eens een koffer bij je, maar heb je al je kleren, spulletjes zoals toiletartikelen, netjes in de camper ligen en hoef je niet weer je koffer in te pakken als je naar een volgende plek gaat.

Roadtrip door Europa

Wat dacht je van het maken van een roadtrip door Europa? Steeds meer mensen ontdekken het reizen met een camper. Niet alleen de verkoop van campers stijgt, maar ook het huren van een camper wint aan populariteit.  Logisch ook wel, want je hebt je huis-op-wielen altijd bij je en je kunt op veel plekken in Europa gaan en staan waar je wilt. In veel Europese landen is wildkamperen bijvoorbeeld toegestaan of gedoogd zodat je geen geld hoeft te betalen voor een overnachtingsplek en met een camper kun je praktisch overal komen.

Als erover nadenkt dan ligt Europa aan je voeten en in een maand kun je langs de Franse kust, via Baskenland naar Portugal en dan ga je via Zuid-Spanje langs de Middelandse zee weer via de oostkant van Frankrijk langs de Alpen terug naar huis. Ook een trip via Duitsland en Oostenrijk naar Italië via de Adriatische zee naar beneden is een optie die veel mensen aantrekt. Als je dan via de laars weer terug gaat naar boven en onderlangs de Alpen naar Frankrijk gaat heb je ook een prachtige trip gemaakt.  Ga alvast met plannen beginnen en zorg er in ieder geval voor dat je onze camper al huurt, want de boekingen beginnen binnen te stromen.